Tjenester

Nybygg

Nybygg

Drømmer du om å flytte inn i et bygg der alt er nytt? Enten du har en enkel skisse eller allerede byggetegninger klare, hjelper vi deg med det som er nødvendig av søknader, tegninger, dokumentasjoner, evt arkitekt osv, og vi lager et prisoverslag som dekker dine behov og ønsker.

Vi sitter sammen med deg for å gi et godt og detaljert innblikk i materialvalg, muligheter, priser og byggetid. Hvis ønskelig skaffer vi tilbud fra våre samarbeidspartnere (nødvendige aktører) som grunnarbeider, støp, maler, elektriker, rørlegger, blikkenslager, kjøkken, pipe og peis/ovn, flislegger og taktekker.

Renovering og utbedring

Trenger du hjelp til istandsettelse, modernisering eller forbedring av din bolig? Eller kanskje en terrasse, rekkverk, lysthus eller en pergola i hagen? Enten du skal foreta et takbytte, erstatte gamle vinduer eller dører, skifte kledning, etterisolere, eller simpelthen pusse opp, hjelper vi deg med nødvendig kompetanse og gir deg et konkurransedyktig tilbud.

Tilbygg/påbygg

Tilbygg/påbygg

Sitter du med en enkel skisse? Trenger du mer plass og ønsker du å utvide din nåværende bolig? Vi hjelper deg med nødvendige dokumentasjoner og sammen finner vi hvilken løsning som passer best for deg.

Det finnes mange muligheter for tilbygg /påbygg og ulike valg av materialer til ulike priser. Det er viktig for oss at du som kunde er trygg på at det ikke skal komme unødvendige overraskelser underveis i byggeprosessen.

Solcellemontering

I samarbeid med Agder El. har tre av våre ansatte gjennomgått kurs i solcellemontering. Ta kontakt ved interesse.

Tilbygg/påbygg

BuNor Maskinutleie

BuNor Maskinutleie

Vi har startet BuNor Maskinutleie: Vi har Jamax lettstillas og en sakselift med belter, Zoomlion ZS2242C. Dette kan leies dersom det ikke er i bruk. Ta kontakt ved interesse.

Vi hjelper deg med det du har behov for!

Ta kontakt med oss for en gratis befaring og et uforpliktende pristilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle